Næringsdeklaration per 100 ml: | |
Energi | 553 kJ / 132 kCal |
Fedtstof – heraf mættede fedtsyrer | 0 g 0 g |
Kulhydrater – heraf sukker | 7,4 g 7,0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Ingrediensliste: | |
Vin af økologiske druer – anvendte druesorter: | Solaris |
Indeholder sulfitter | Ja |
Teknisk information: | |
Indhold | 37,5 cl |
Type | Hedvin |
Alkohol | 18,5 % vol. |
Sødme | Sød (70 g/l) |
Fremstilling | Alkohol tilsat under gæring med skindkontakt. Herefter 1 års lagring på et lille fad (fransk eg) |
Aftapning | Lot 22-03 |
Serveringstemperatur | 15 – 20 °C |
Oprindelse: | |
Fremstillet af | Vrangbækgaard Vin Aps |
Sted | 5883 Oure, Danmark |
Klassifikation | Regional vin, BGB (Beskyttet Geografisk Betegnelse) Fyn |
En sød og fyldig hedvin, men med en nordisk lethed og frugtig blomstret og krydret karakter. Smag af abrikos og appelsin. Den er lavet på Solaris druen. Gæret nogle dage med skinkontakt, hvorefter der er tilsat alkohol. Den er lagret et år på et lille fad (fransk eg). Vinen egner sig både til desserter eller til at blive nydt alene. Vinen er tappet på en halvflaske (37,5 cl) med skruelåg, så den passer bedre til et mindre selskab.