
| Næringsdeklaration per 100 ml: | |
| Energi | 307 kJ / 73 kcal |
| Fedtstof – heraf mættede fedtsyrer | 0 g 0 g |
| Kulhydrater – heraf sukker | 2,2 g 1,6 g |
| Protein | 0 g |
| Salt | 0 g |
| Ingrediensliste: | |
| Vin af økologiske druer – anvendte druesorter: | Solaris 36%, Souvignier Gris 21%, Johanniter 19%, Hibernal 16%, Vilaris 8% |
| Indeholder sulfitter | Ja |
| Teknisk information: | |
| Indhold | 75 cl |
| Type | Mousserende hvidvin |
| Alkohol | 11,7 % vol. |
| Sødme | Halvtør (16 g/l) |
| Fremstilling | “Method traditional” 2. gæring i flasken og 9 måneder lagring på gæren |
| Aftapning | Lot 22-07 |
| Serveringstemperatur | 5 – 10 °C |
| Oprindelse: | |
| Fremstillet af | Vrangbækgaard Vin Aps |
| Sted | 5883 Oure, Danmark |
| Klassifikation | Regional vin, BGB (Beskyttet Geografisk Betegnelse) Fyn |
En flot og festlig mousserende hvidvin, der er lagret 9 måneder på gæren efter flaskegæringen. Vinen er halvtør men i øvrigt samme vin som “Dronningen”. Med lidt mere sødme passer den bedre til kransekagen, når klokken slår 24. Godt Nytår!