Næringsdeklaration per 100 ml: | |
Energi | 552 kJ / 132 kJ |
Fedtstof – heraf mættede fedtsyrer | 0 g 0 g |
Kulhydrater – heraf sukker | 7,4 g 7,0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Ingrediensliste: | |
Vin af økologiske druer – anvendte druesorter: | Triumph d’Alsace |
Indeholder sulfitter | Ja |
Teknisk information: | |
Indhold | 37,5 cl |
Type | Hedvin |
Alkohol | 18,5 % vol. |
Sødme | Sød (70 g/l) |
Fremstilling | Alkohol tilsat under gæring med skindkontakt. Herefter 1 års lagring på et lille ombygget portvinsfad |
Aftapning | Lot 22-04 |
Serveringstemperatur | 15 – 20 °C |
Oprindelse: | |
Fremstillet af | Vrangbækgaard Vin Aps |
Sted | 5883 Oure, Danmark |
Klassifikation | Regional vin, BGB (Beskyttet Geografisk Betegnelse) Fyn |
En sød og fyldig hedvin, men med en nordisk lethed og frugtig karakter. Den er lavet på Triomph d’ Alsace druen. Gæret nogle dage med skinkontakt, hvorefter der er tilsat alkohol. Den er lagret et år på et lille ombygget portvinsfad. Vinen egner sig både til desserter eller til at blive nydt alene. Vinen er tappet på en halvflaske (37,5 cl) med skruelåg, så den passer bedre til et mindre selskab.